Despre natura divină a femeii

O meditație și o invitație la trezirea spirituală a femeii într-un editorial audio de Claudia Escu, mentor în metafizica personală.  ”Dragă Femeie, cunoaștem cenzurarea și mutilarea pe care le-ai cunoscut de-a lungul a mii de ani. Încă simțim reprimarea, nedreptatea și separarea copleșitoare, care ți-au condiționat manifestarea stării de Regină. Nu ne mai întrebăm unde ți-e magia, unicitatea și geniul. Ne doare prea tare…”  spune autoarea în meditația audio de mai jos.

Claudia Escu: ”Pentru că simți cum trece viața printre anii tăi și pentru că suferi mocnit, în tăcere, supusă, am decis azi să te mângâi blând cu aducerea aminte a propriei treziri.
În jurul fiecărei femei se clădește un regat. Tu, femeie, ai uitat asta! Bărbatul însuși are nevoie să-i aduci aminte. „Fără regină, nu există rege!”.

Ascultă mesajul complet aici:

 

”EȘTI O REGINĂ”

Claudia Escu este un apreciat mentor în metafizica personală din România, conferențiar și autor în domeniul evoluției spirituale. Poți urmări activitatea Claudiei Escu pe pagina Facebook Magia România și pe pagina Facebook 0 Viață 9.

MagiaRomania

Recommended For You