Magia România îți oferă creație de imagine și promovare profesională

Revista Magia România oferă pentru autori, conferențiari și practicanți din domeniile holistice, spirituale, predicției și vindecării prin metode alternative, servicii de creație de imagine și promovare profesională.

Serviciile acoperă toate aspectele promovării, de la fotografie în studio profesional și până la creație și design de imagine de marcă, design de afișe, și până la promovare în mass media și pe rețelele de socializare.

Colaborăm cu profesioniști din advertising și PR, graficieni, copywriteri și jurnaliști care sunt susținători ai educației alternative, astfel încât prețurile sunt accesibile iar execuțiile de creație sunt profesionale și livrate foarte rapid.

Avem un portofoliu de cea mai bună calitate în colaborarea cu cele mai apreciate și renumite personalități din domeniul holistic / spiritual și înțelegem repede necesitățile de comunicare și promovare ale celor care activează în aceste domenii.

Contactează-ne pentru o discuție inițială fără nici un fel de obligații, ca să aflăm ce ai nevoie și cum te putem ajuta. Pagina Facebook Magia Romania aici 

Iată o listă orientativă cu serviciile de care ai putea avea nevoie și pe care echipa de colaboratori ai revistei Magia România ți le poate oferi imediat: creație brand personal, logo personal, logo eveniment (e), afiș eveniment (în toate formatele și dimensiunile necesare, adaptate pentru print, comunicare și Facebook), fotografie personală în studio, fotografie profesională eveniment, realizare website personal, realizare website eveniment, scrierea și redactarea prezentărilor, a materialelor de specialitate și a articolelor, înregistrarea video a conferințelor, editare și finisare, creație coperți Facebook, Twitter, YouTube, șamd.